Til- og ombygning

Tømrerarbejde er en vigtig del af de fleste typer ombygning og renovering. Når den nye terrasse skal bygges, når der skal sættes skillevægge op eller vinduerne skiftes, har du brug for en dygtig samarbejdspartner.

Skal dit hjem skal have nye rammer,så er Erik Schmidt klar med rådgivning, projektstyring og kvalitetshåndværk, der giver din bolig et unikt præg.

Energioptimering

Erik Schmidt er certificeret energivejleder og kan hjælpe dig med at spare penge med en energirenovering. I mange bygninger er isoleringen ikke tidssvarende og giver store varmetab.

Med tidens el- og varmepriser og det store fokus på miljø, er energirenovering et fornuftigt valg.

Vi efterisolerer alle bygningstyper og skaber grundlag for, at varmeregningen bliver mindre, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

Spørg hos Erik Schmidt, hvordan du kan begynde at spare penge.

Vi hjælper dig med at udleve din boligdrøm ved at levere alsidige løsninger, der holder i mange år, og som du kan glædes over hver dag.

Kontakt os

Erik Schmidt

Om os

Erik Schmidt løser opgaver for erhvervs-virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private boligejere. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os også gerne totalentrepriser…

Læs mere