Hvem er Erik Schmidt

Erik Schmidt løser opgaver for erhvervs-virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private boligejere. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os også gerne totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Vores medarbejdere er kendetegnede ved deres alsidige faglige kompetencer og leverer altid et solidt arbejde efter højeste standarder. Vi rydder altid op efter udført arbejde og ikke forlader opgaven, før vi er helt færdige.

Det er vores målsætning, at være med til, at realisere dine drømme og behov med kreative idéer, rådgivning og godt håndværk, der tager udgangspunkt i det faglige grundlag og gældende lovgivning.

Miljø

Vi har alle et ansvar for miljøet! Derfor udfører vi alt arbejde miljømæssigt forsvarligt og sikkert og anvendte materialer er så vidt muligt miljøvenlige. Til gavn for vores medarbejdere, vores kunder og ikke mindst naturen.

Kontakt os

Erik Schmidt

Om os

Erik Schmidt løser opgaver for erhvervs-virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private boligejere. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os også gerne totalentrepriser…

Læs mere