Nybyggeri

Vores mange års erfaring sikrer dig professionel rådgivning og solidt håndværk – hver gang. Du holdes løbende orienteret om arbejdsprocessen, og vi overholder de aftaler, vi laver, så dit byggeprojekt ikke forsinkes.

Vi lægger vægt på at tilbyde dig en skræddersyet løsning tilpasset dine ønsker, økonomi og omfang – således du får det fulde udbytte af dit bygge-budget.

Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndigheds-spørgsmål og tilladelser m.m. og sikrer dig det ønskede resultat, afleveret til den aftalte tid.

Få en uforpligtende snak med Erik Schmidt og overlad trygt din næste byggeopgave til os.

Attraktive byggegrunde

Start dit nybyggeri i Vester Nebel. Attraktive byggegrunde på mellem 1.400 og 2.000 m2 sælges til konkurrencedygtige priser – ideelt til kombineret bolig- og erhvervsbyggeri.

Området er forbeholdt mindre virksomheder inden for fremstilling, håndværk og byggefag, lager og transport samt mindre servicevirksomheder.

Vester Nebel er landsbyen midt i det hele – beliggende i Esbjerg kommune midt mellem Esbjerg og Varde med ca. otte kilometers afstand til bygrænserne.

Vester Nebel kombinerer således landsbyen og storbyens fordele.

Hent PDF og læs mere om muligheder, grundene og Vester Nebel.

Kontakt os

Erik Schmidt

Om os

Erik Schmidt løser opgaver for erhvervs-virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private boligejere. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os også gerne totalentrepriser…

Læs mere