Montage

Spørg Erik Schmidt når du skal have lagt nye gulve, sat køkken op eller vinduerne udskiftet.

Vi har erfaring med alle typer tømrerarbejde, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Hvis du har særlige tanker omkring udformning og stil, sørger vores snedkerværksted for at opfylde dine ønsker.

På værkstedet lægges der vægt på det gode håndværk, så det færdige resultat altid fremstår som en helhed og til fuld tilfredshed.

Vi udfører montageopgaver i det meste af landet.

Vi hjælper dig med at udleve din boligdrøm ved at levere alsidige løsninger, der holder i mange år, og som du kan glædes over hver dag.

Køkkenmontering

Vi hjælper dig med montering af alle typer køkkener. Lige fra komplette køkkenløsninger til gør-det-selv køkkener og tilskæring af bordplader. Trænger det til at blive frisket op med nye låger og skuffer, eller har du brug for et helt nyt køkken? Uanset hvad du ønsker, finder vi en løsning, der passer til dine ønsker.

Gulve

Skal du have lagt nyt gulv eller repareret det gamle? Erik Schmidt rådgiver og leverer færdige løsninger i både flydende gulve og nye plankegulve. Træ er vores foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

Døre og vinduer

Vi leverer og monterer vinduer og døre fra kælder til kvist fra en lang række producenter.

Kontakt os

Erik Schmidt

Om os

Erik Schmidt løser opgaver for erhvervs-virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private boligejere. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os også gerne totalentrepriser…

Læs mere